Gratis incasso inleveren bij Staples Office Centre!

Op zaterdag 19 november 2011 heeft Juridischesnelweg.nl een mooie actie voor ondernemers. Heeft u ook te maken met klanten die uw facturen niet betalen? Wij helpen u verder. Kom op 19 november 2011 naar de Ondernemersbeurs van Staples Office Centre en wij nemen uw onbetaalde factuur in ontvangst en starten vervolgens geheel kostenloos een incassoprocedure. Op die manier leert u ons beter kennen en helpen wij u met het innen van uw factuur.

Zaterdag kunt u terecht in de vestigingen Amsterdam Z-O, Duiven, Breda, Eindhoven, Nieuwegein, Barendrecht, Nijmegen, Almere, Amersfoort, Zwolle, en Den Bosch. De huisadvocaten die verbonden zijn aan  Juridischesnelweg.nl dragen zorg voor het incasseren van de vordering. Mocht u niet in staat zijn om een bezoek te brengen aan de genoemde vestigingen dan is het tevens mogelijk om uw incasso te mailen naar: actie@juridischesnelweg.nl of click hier voor meer informatie over de actie!

Advertenties

Over Juridischesnelweg.nl

Juridischesnelweg.nl maakt met haar revolutionaire product 'de huisadvocaat' de advocatuur toegankelijk en betaalbaar voor het MKB. Tevens publiceert en informeert Juridischesnelweg.nl d.m.v. diverse social media kanalen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s