Problemen met wanbetalers? Maak gebruik van onze actie: de gratis incassoservice!

Het MKB in Nederland heeft in deze roerige tijden regelmatig te kampen met incassoproblematiek. Steeds vaker worden facturen door klanten niet of te laat betaald. Vorig jaar boekte het Nederlandse bedrijfsleven nog gezamenlijk een slordige 15 miljard euro af aan onbetaalde rekeningen. Om die reden biedt Juridischesnelweg.nl samen met haar partner Staples Office Centre ondernemers een helpende hand tijdens de Ondernemersbeurs op 19 november 2011.

Ondernemers die kampen met onbetaalde facturen kunnen deze gratis inleveren op de Ondernemersbeurs bij Staples Office Centre vestigingen in Amsterdam Z-O, Duiven, Breda, Eindhoven, Nieuwegein, Barendrecht, Nijmegen, Almere, Amersfoort, Zwolle, en Den Bosch. De huisadvocaten die verbonden zijn aan Juridischesnelweg.nl dragen zorg voor het incasseren van de vordering tijdens de inkassaweek! Tijdens deze speciale week is het de bedoeling om het geld waar ondernemers recht op hebben terug te halen in de kassa van de ondernemers door middel van een incassoprocedure.

Deze actie is een onderdeel van de Staples Office Centre Ondernemersbeurs. Tijdens de Ondernemersbeurs ontmoeten de ondernemende klanten van Staples Office Centre elkaar op de beursvloer in de winkels van Staples door het hele land. Op die manier opent Staples Office Centre haar netwerk voor ondernemers zodat zij elkaar kunnen versterken door efficiënt te netwerken in de winkel.

Advertenties

Over Juridischesnelweg.nl

Juridischesnelweg.nl maakt met haar revolutionaire product 'de huisadvocaat' de advocatuur toegankelijk en betaalbaar voor het MKB. Tevens publiceert en informeert Juridischesnelweg.nl d.m.v. diverse social media kanalen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s