2010: 15 miljard aan wanbetalers. Zonde!

Het Nederlandse bedrijfsleven heeft in 2010 een recordbedrag van 15 miljard moeten afboeken aan onbetaalde rekeningen, zo bericht de Telegraaf onlangs. Een fors bedrag waar eenvoudig op bespaard kan worden door het voeren van een strikt relatie en debiteurenbeleid, aangevuld door een goede incassoservice, zoals de gratis incassoservice van Juridischesnelweg.

 

Enkele tips:

Zorg ervoor dat u uw klanten goed kent. Maak duidelijke afspraken met uw klanten en leg deze schriftelijk vast. Kom uw afspraken volledig en tijdig na, reageer tijdig op klachten en spreek uw klant aan wanneer hij zijn afspraken niet tijdig of volledig nakomt.

Zorg voor heldere facturen met een duidelijke betalingstermijn. Stuur tijdig herinneringen en neem telefonisch contact op met uw klant als de herinneringen niet helpen. Als betaling daarna alsnog uitblijft, geef de factuur dan tijdig ter incasso. De ervaring leert dat van facturen ouder dan 3 maanden al lastig te incasseren zijn.

Een debiteurenbeleid op maat? Neem eens contact met ons op!

Advertenties

Over Juridischesnelweg.nl

Juridischesnelweg.nl maakt met haar revolutionaire product 'de huisadvocaat' de advocatuur toegankelijk en betaalbaar voor het MKB. Tevens publiceert en informeert Juridischesnelweg.nl d.m.v. diverse social media kanalen.
Dit bericht werd geplaatst in incasso en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s