Echtscheidingshotel opent haar deuren op Valentijnsdag!

PERSBERICHT 14-02-2011

Op Valentijnsdag, maandag 14 februari 2011, opent Echtscheidingshotel, het zusterbedrijf van Juridischesnelweg.nl, haar deuren met een volledig nieuw echtscheidingsconcept. Vanaf dan kunnen echtgenoten in een weekend en waar ook ter wereld, in overleg hun scheiding regelen in een comfortabele hotelomgeving. Met een beetje geluk ga je er vrijdag in met je gezin en kom je er maandag uit met je nieuwe vriend(in).

Hele gezin
In het Echtscheidingshotel draait het niet enkel om de echtgenoten, maar om het hele gezin. Ze worden allemaal gesteund en begeleid door een team van deskundigen, zoals een (kinder)psycholoog, makelaar, accountant, etc. Ieder team wordt afgestemd op het gezin en staat onder leiding van een ervaren familierechtadvocaat.

Begrip en respect
Begrip en respect voor elkaar vormen binnen het concept de basis voor een succesvolle overlegscheiding. Zonder deze kernwaarden is de kans op een langdurige en kostbare vechtscheiding immers groot. Er wordt daarom gestart met voorlichting en training. Wat betekent de scheiding voor hem/haar en welke impact heeft alles op de kinderen. Hierbij is niet alleen aandacht voor het juridische en financiële, maar ook voor het emotionele vlak.
Voorlichting en training
Na voorlichting en training start de scheiding. De echtgenoten kunnen hierbij kiezen voor mediation (samen een advocaat) of collaborative divorce (ieder een eigen advocaat). In beide gevallen staan een positieve insteek, overleg en samenwerken centraal, waarbij de advocaat /mediators zorgen voor een goed verloop. Wanneer beide echtgenoten dit willen en zich hiervoor inzetten, is een totale oplossing nog hetzelfde weekend mogelijk.

Positieve benadering
Kenmerkend voor Echtscheidingshotel is de positieve benadering. Natuurlijk is het negatief wanneer een huwelijk mislukt, maar dat wil niet zeggen dat ook de scheiding op die manier benaderd moet worden. Om een huwelijk gezamenlijk en/of effectief te kunnen afwikkelen, is juist een positieve benadering van belang. In het Echtscheidingshotel kijken we daarom niet teveel naar het verleden, maar vooral naar de toekomst.

Kantorennetwerk
Naast het hotelconcept beschikt Echtscheidingshotel over ruim 20 kantoorlocaties door heel Nederland, waar iedereen terecht kan voor alle vormen van scheidingen door een advocaat tegen zeer scherpe tarieven.


Advertenties

Over Juridischesnelweg.nl

Juridischesnelweg.nl maakt met haar revolutionaire product 'de huisadvocaat' de advocatuur toegankelijk en betaalbaar voor het MKB. Tevens publiceert en informeert Juridischesnelweg.nl d.m.v. diverse social media kanalen.
Dit bericht werd geplaatst in familierecht en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Echtscheidingshotel opent haar deuren op Valentijnsdag!

  1. Echtscheidingshotel opent haar deuren op Valentijnsdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s